Ekspert radzi: jak nie przypalić ryby? Przedświąteczne S.O.S.

fot. Mariusz Masiarek

Przypalona ryba, brak majonezu, rozklejające się pierogi - któż z nas nie przeżył choć raz przedświątecznego horroru.

Jak sobie w tych niewątpliwie trudnych sytuacjach radzić? Kuchenne SOS Anna Sojka wyśle dzisiaj do kulinarnego Ambasadora Polski – Michała Bałazego.



Każdemu damy radę to program, w którym specjaliści z różnych dziedzin podpowiadają, jak rozwiązywać problemy związane z przepisami, pracą, domem i rodziną.

Jakie mamy prawa i jakie obowiązki? Jak dbać o zdrowie i bezpieczeństwo najbliższych? Jak rozsądnie wydawać pieniądze i nie dać się oszukać? Jak dbać o samochód, ogródek i domowe zwierzęta?

Proste i przystępne odpowiedzi na te i inne pytania w Polskim Radiu Katowice.

Można także do nas pisać: damyrade@radio.katowice.pl.